Jongerenreizen Portugal

Jongerenreizen Portugal

Alle jongeren komen een keer op een leeftijd dat ze zonder ouders op vakantie willen gaan. Dat ze tevens niet over een kapitaal beschikken is over het algemeen bekend. Daarom zijn er speciale jongerenreizen die het mogelijk maken voor de jeugd om zelfstandig te reizen, voor niet teveel geld en mochten er zich problemen voordoen is er vaak een reisleider ter plekke die hulp biedt.

Aanbod van jongerenvakanties in Portugal

Er zijn tal van reisorganisaties die zich hebben gespecialiseerd in de jongeren reizen. Of je nu wilt gaan feesten, heerlijk wilt luieren of wellicht na school toch nog iets in de vakantie wilt leren, het is allemaal aanwezig in het aanbod reizen. Dit geldt ook voor een begeleidende of werkvakantie. Husk studentenreizen heeft vele appartementen en vakantiehuisjes in het assortiment, die jongeren tegen zeer voordelige prijzen naar de diverse bekende plaatsen in Portugal brengen. Een echt strand- en feest vakantie boek je via Beachmasters. Zij zijn de specialist op het gebied van goedkope vakanties en zorgen ervoor dat je vakanties één groot feest worden met tal van leuke excursies, waaraan je kunt deelnemen. Ook X-travel brengt jongeren voor spotprijzen naar het zonnige zuiden en hebben de leukste en voordeligste appartementen en hotels in het aanbod.

Advertenties van onze partners

Ligging

De appartementen, hotels en vakantie accommodaties voor jongeren liggen veelal in een levendige omgeving met vooral veel kroegjes en discotheken in de nabije omgeving. Maar ook het strand is vaak binnen handbereik. X-travel speelt hier goed op in, want de bestemmingen en accommodaties liggen her en der in de bekende, gezellige plaatsen van Portugal, met name in het zuiden, de Algarve. Zo hoef je geen feest te missen en kun je overdag uitrusten aan het zwembad of op het strand. Husk daarentegen biedt ook vakantiehuisjes die wat rustiger gelegen zijn met wel het strand en centrum op loopafstand, maar ook huizen die meer in de heuvels van Portugal verspreid liggen.

Mogelijkheiden voor een jongerenvakantie in Portugal

De mogelijkheden voor een jongerenreis zijn ook zeer divers. Naast de strand en feest vakanties zijn er tevens de fiets, rondreizen en actieve vakanties. Zo heeft Beachmasters lastminute reizen en één maal per jaar eindexamen reizen in het reisaanbod. Deze laatste zorgen ervoor dat je in ieder geval op tijd terug bent voor je examen uitslag of een eventueel herexamen. Naast de vele appartementen en hotels kun je bij Husk studentenreizen tevens kiezen uit vakantievilla’s. Zo kun je zelf beslissen of je de drukke party’s bezoekt of liever in rust bij je eigen privé zwembad blijft. X- travel biedt de X- travel kaart aan. Deze kun je bij je reservering boeken, zodat je ter plekke op je vakantiebestemming kunt profiteren van leuke kortingen op drankjes, in winkeltjes en restaurantjes of gratis toegang tot meerdere discotheken. Tevens kun je ook nog een X-travel package deal boeken, zodat je niets mist van alle activiteiten en feesten die er zijn in jouw favoriete vakantieland Portugal.

Offerte jongerenreis Portugal? Klik hier