Zonvakantie Portugal

Zonvakantie Portugal

Wie van zon, zee en strand houdt, boekt zijn of haar vakantie naar Portugal. Dit land geeft toch wel enige zonzekere garantie, vooral in het gebied de Algarve in het zuiden. U kunt er per vliegtuig, per bus of met eigen vervoer naar toe reizen en verblijven in één van de vele appartementen, hotels, bungalows, campings of privé vakantiewoningen.

Aanbod van zonvakanties in Portugal

Het aanbod zonvakanties naar Portugal is enorm. Vrijwal alle reisorganisaties hebben reizen naar Portugal in het assortiment. Dat is ook niet zo vreemd, want dit land trekt jaarlijks vele vakantiegangers die willen genieten van het aangename weer, de cultuur, natuur en het lekkere eten. Petit Paradis biedt vooral zonvakanties naar dit land voor gezinnen met kleine kinderen. De leukste en veiligste campings hebben zij geselecteerd. Ook bij Gobest boekt u een all in kidsworld arrangement, maar deze reisaanbieder biedt tevens mede verwenvakanties, vlieg- en lastminute reizen aan. X-travel heeft de beste feest accommodaties in de aanbieding, speciaal voor de jongeren onder ons en Djoser biedt rondreizen door het mooie Portugal voor wie meer wenst te zien dan één plek, maar ook wandelvakanties op het eiland Madeira.

Advertenties van onze partners

Ligging

De zonvakantie reizen zijn over het algemeen door het hele land gelegen, maar met name het zuiden, de streek de Algarve, is enorm populair om de vakantie door te brengen. Hier schijnt het de zon het meest. Sudtours vliegt u rechtstreeks naar dit gebied, zodat u al snel op uw ligbed op het strand of aan het zwembad ligt. Kras vakanties brengt u op zonnige plekjes waar u heerlijk kunt wandelen, duiken of fietsen en wie van tennissen en andere sporten houdt, boekt zijn vakantie via Camelot reizen. Zij hebben mooie accommodaties geselecteerd dichtbij de sport activiteiten, maar waar u ook kunt genieten van de mooie omgeving, pittoreske dorpjes en natuurlijk de langgerekte zandstranden en rotspartijen. Wie liever wat meer rustig gelegen zijn vakantie wenst door te brengen, boekt één van de prachtige vakantiewoningen uit het assortiment van Interhome. Zij hebben vakantiehuizen in de bekende regio’s, maar ook in de steden en meer het binnenland in. Proef de Portugese sfeer en ontdek het Portugese leven op een geheel andere manier.

Mogelijkheden voor een zonvakantie in Portugal

Voor het boeken van een zonvakantie zijn er tal van keuzes mogelijk. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen ook daadwerkelijk alleen van de zon te gaan genieten. Wellicht zijn de all inclusive vakanties van Ferio dan een optie. U kunt hier tevens kiezen voor een actieve sport vakantie en kindvriendelijkheid. Kras maakt nog meer mogelijk, want zij hebben veel verschillende soorten zonvakanties in het aanbod. U kunt bijvoorbeeld kiezen over de winterzon, wandel- en fietsvakanties, fly-drive en alleenstaande zonvakanties. Bij vele reismaatschappijen kunt u ook kiezen vanaf welke luchthaven u graag vertrekt, zo ook bij Elmar reizen. En niet alleen het vertrek is te kiezen, maar tevens de aanwezigheid van airco, een kluisje op de kamer, restaurants, bars en de ligging is hier makkelijk in te geven, zodat de beste zonvakanties die het meeste bij u wensen aansluiten direct zichtbaar worden.

Offerte zonvakantie Portugal? Klik hier