Rondreis Portugal

Rondreis Portugal

Wie graag wat meer van een vakantieland wil zien dan één plek, kiest voor een rondreis. Dit soort reizen, nemen u mee naar de mooiste plekjes en belangrijkste bezienswaardigheden van het land, Portugal. U hoeft zelf niets uit te stippelen en u bent verzekerd van een boeiende vakantie.

Aanbod van rondreizen in en naar Portugal

Het aanbod aan rondreizen is groot en ze zijn er in diverse vormen. Zo kunt u er voor kiezen om met de familie een rondreis te maken of wellicht in groepsvorm. Toch liever alleen reizen, maar wel dat alles is geregeld, zoals accommodatie en excursies, bekijk dan eens het aanbod aan privé rondreizen. Rondreizen door uw favoriete vakantieland kunt u per bus, per auto of per camper regelen. Kras vakanties heeft diverse rondreizen Portugal in het aanbod. U kunt een keuze maken uit vliegen en autohuur en zo zelf het land ontdekken of uit een excursiereis, zodat u per bus alle mooie plekjes bezoekt. Wie kiest voor SNP reizen, welke partner van de ANWB is, kiest voor kleine groepsreizen die u leiden langs de prachtige natuur, geschiedenis en cultuur van Portugal. Of kies voor een trektocht op het bloemeneiland Madeira. Djoser reizen biedt ook een klein aantal rondreizen naar het zonnige Portugal waar u onder andere reist langs de schitterende kustlijn of voor een combinatiereis met het buurland Spanje kunt kiezen.

Advertenties van onze partners

Mogelijkheden voor een rondreis naar Portugal

De mogelijkheden voor een rondreis zijn talrijk. Zo kunt er voor kiezen een wandeltrektocht langs de kliffen en door de bloemenpracht op het eiland Madeira te maken. Via de vele pensions en hotels trekt u in kleine groepjes steeds verder. Dit is te regelen via SNP reizen. Maar ook stedenrondreizen, waarbij u Lissabon en Porto aandoet of een rondreis door het cultuurcentra en de ongerepte natuur van het zuiden behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook nog kiezen tussen luxe, comfort en standaard. Een prachtige combinatie rondreis via Djoser brengt u van Madrid naar Lissabon en voert u langs een deel van de Pelgrimsroute. Sommige reisaanbieders hebben speciale familie rondreizen in het assortiment, waar het tempo van de reis wordt aangepast op de jongste familieleden. Kras vakanties biedt de mogelijkheid individueel het land of eiland te verkennen met een gehuurde auto, welke u in een bepaalde categorie zelf kunt uitkiezen. Tevens geven zij op de site diverse leuke tips en informatie over de uitstapjes die u zeker niet mag missen.

Zekerheden

Kijk, voordat u een rondreis Portugal boekt, altijd op de site van de betreffende reisaanbieder of je hier veilig kunt boeken en betalen en of de reisorganisatie is aangesloten bij de SGR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en de ANVR, Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Deze geven u garantie en zekerheid over uw vakantie en zo ook uw rondreis. Niets is zo vervelend wanneer uw reis niet doorgaat en u uw geld kwijt bent. De organisaties die rondreizen Portugal aanbieden, zoals Kras en SNP reizen hebben allen deze symbolen op de site vermeld staan. U kunt ook altijd nog navraag doen bij de SGR en ANVR zelf of ze daadwerkelijk aangesloten zijn.

Offerte rondreis Portugal? Klik hier